fbpx

Аромомаркетинг – за і проти

Аромомаркетинг – це новий напрямок в нашій країні, але в той же час в Європі і США ароматизація приміщень використовується вже понад 20 років і стала невід’ємною частиною маркетингової стратегії.

Сфери застосування:

  • Магазини та торгові центри
  • Готелі
  • Ресторани і кафе
  • Кінотеатри та розважальні центри
  • Медичні заклади
  • Галереї та виставки
  • Офіси

Очевидні переваги аромомаркетингу:

Численні дослідження підтверджують ефективність ароматизації приміщень, а саме:

  • 72% емоцій людина отримує на підставі запаху.
  • Обсяг продажів збільшується на 10-30%.
  • Відвідувачі затримуються в цільових точках довше на 10-15%.

Аромомаркетинг – ефект є завжди!

Як правило, більшість підприємців задаються питанням: Як виділитися серед конкурентів? Як збільшити продажі? Як зробити так, щоб клієнт повертався знову і знову!?

Рішення є – «Унікальність в простоті»!

Компанія «StH Group» здійснює ароматизацію приміщень як інноваційне рішення для збільшення продажів і відкриває нові нестандартні можливості для розвитку вашого бізнесу.

Аромомаркетинг – це новий погляд на мистецтво управління продажами.

Ароматизація приміщень дозволяє створити більш близький контакт з покупцем, підвищити його бажання зробити покупку. Фактично, використовуючи ароматизацію, ви можете впливати на настрій покупця, викликати певні асоціації, стимулювати бажання зробити покупку.

Наприклад, які емоції можуть викликати аромати ванілі або печива з топленим молоком – для більшості людей відповідь цілком однозначна – ці аромати збуджують апетит, оточують вас атмосферою спокою і затишку. В результаті, зростає продаж кондитерських виробів, молочних продуктів і свіжоспеченого хліба.

Аромомаркетинг – це непомітна реклама, яка діє настільки природно, що її практично не помічаєш. Присутність в вашому приміщенні тонкого і інтригуючого аромату, який стає невід’ємним елементом вашого інтер’єру, подарує вам безліч клієнтів!

Інший класичний приклад – це аромат кави, це той аромат, який змушує нас бути більш активним, робить свідомість ясним, покращує настрій. Звичайно, якщо у вашій кав’ярні буде пахнути ароматом кави або капучіно, то це відіб’ється і на кількості покупців, і на розмірі середнього чека, і на обсязі повторних покупок.

Ароматизація приміщень – це нова і динамічно розвивається галузь маркетингу, яка вже довела свою ефективність в 65 країнах світу і зараз активно набирає популярність в нашій країні. Саме тому наноароматизація це ефективний засіб підвищення продажів, який відомий всьому світу понад 20 років!
“Пройде час, і ви забудете, у що була одягнена жінка, але запах її парфумів надовго залишиться у вашій пам’яті.” – Крістіан Діор

Підписатися на новини про аромамаркетинг